Bine aţi venit la Hydraulic Plant Services Ltd

Bine aţi venit la Hydraulic Plant Services Ltd: furnizor şi distribuitori de componente marca JCB, piese de schimb Terex, piese de schimb Hymac precum şi autobasculante şi piese de schimb pentru autobasculantele JCB, 3CX şi Terex. Compania noastră poate găsi şi livra aceste componente şi piese de schimb către clienţi din toată lumea.

Dacă aveţi nevoie de piese de schimb pentru utilajele dumneavoastră agricole sau de construcţie, fie aceasta o piesă de schimb Hymac sau JCB, piese de schimb pentru excavatoare sau autobasculante, Hydraulic Plant Services Ltd se va aproviziona şi va livra oricând orice piesă de care aveţi nevoie pentru a menţine utilajele dumneavoastră în funcţiune.

Inventarul nostru de piese este foarte mare. Avem în stoc piese de schimb pentru utilaje mici, piese pentru autobasculante, piese pentru autobetoniere, piese pentru mini excavatoare, piese pentru compactoare, piese pentru mini-încărcătoare. Stocăm şi piese de schimb pentru utilaje grele inclusiv piese pentru excavatoare, buldoexcavatoare, stivuitoare telescopice pentru mărci printre care se numără şi Terex, JCB, Kubota şi Hymac. Vom fi bucuroşi să căutăm şi să comandăm piesele de care aveţi nevoie.

Orice aţi comanda, de la un ştift Yanmar la un motor Perkins, mic sau mare, reprezentanţele noastre Terex şi JCB vor livra piesele de schimb de care aveţi nevoie aproape oriunde în lume.

Dacă nu cunoaşteţi numărul oficial ar piesei de schimb, firma noastră vă va ajuta să îl identificaţi. Avem în dotare un număr foarte mare de manuale tehnice cu detalii despre piese de schimb Terex şi JCB, manuale de instrucţiuni şi cărţi de referinţă care ne ajută să identificaţi piesa de care aveţi nevoie. Dacă doriţi să aveţi un exemplar al dumneavoastră, noi vă putem vinde ‘manualele tehnice’.

Reprezentanţa noastră este specializată în vânzări de piese de schimb şi cunoaştem foarte bine majoritatea utilajelor agricole şi de construcţie. Echipa noastră de vânzări de piese de schimb vă va ajuta şi va identifica exact piesele de care aveţi nevoie şi le va livra oriunde în lume.

Hydraulic Plant Services Ltd vă pune la dispoziţie doar piese de calitate pe care vă puteţi baza. Putem furniza piese de schimb autentice şi neautentice pentru mini excavatoare, autobasculante, componente pentru compactoare, autobetoniere şi piese pentru excavatoare mari plus orice alte componente sau piese de schimb pentru utilaje grele de construcţie.

Reprezentanţa noastră JCB are peste 35 de ani de experienţă în vânzări de piese de schimb pentru utilaje. Noi vă oferim preţuri competitive şi servicii extrem de eficiente.

Contactaţi HPS, specialist în componente, distribuitor al mărcii JCB / distribuitor de piese de schimb JCB / distribuitor piese de schimb Terex în Anglia, Regatul Unit.